2011. március 18., péntek

Kavargó gondolatok....

Érdekesen alakult ez a hét, csupa furcsa érzés kavargott bennem, pozitív, negatív, apró és erősebb egyaránt, és némi vicces is. Csütörtökön kb 6-7 év óta először fehér inget vettem öltönyhöz az állásinterjúra. Amikor legutóbb akartam felvenni kissé szűkebbnek hatot...persze kb 3 hónap alatt 10 kiló mínusz azért megváltoztat sok dolgot.
Jól is sikerült, már amennyire jónak lehet nevezni, hogy mehetek második körre elvérezni a felsőfokú 3 órás angol teszten. Persze a leendő főnök kérésének nem szabad nemet mondani, "Mindenképpen szeretném ha eljönne megírni". Szóval a továbbiakat meglátjuk.

A nem túl örömteli az az volt, hogy nem szeretem ha akaratomon kívüli dolgokba belekényszerülök, ez lehet lelki történés vagy valamilyen cselekmény. A skorpiók nem feltétlenül a racionalitásukról híresek, ugyanakkor bizonyos esetekben - ha az érdekük úgy kívánja talán? - nagyon is tudatosan tudunk falakt emelni, hogy a elzárjunk a
külvilág elől fontos dolgokat. Meg kell tartani a titokzatosságot a sejtelmes sötétséget.


"Elnyel a sötét, a sűrű és szép"

Nagyon sok esetben, amikor valamit távol akarok magamtól tartani, többes védelmi vonalat húzok fel, legalább duplát, van, hogy hármasat. Ezekre ráhúzhatjuk akár most is, hogy fizikai, lelki, erkölcsi.

"Három világ fölött akartam úrrá lenni, és nemsokára megdöglöm az árok szélén."

Nos igen a héten talán legerősebb védelmi vonal semmisült meg egy jó irányzott(?), ugyanakkor kétségtelenül, a rombolás szempontjából akaratlan, őszinte mondat miatt. De még nincs veszély a másik kettő még elég erősen áll.

Holnap legalább találkozom valakivel aki képes lehet kirángatni a kattogásból, még ha ő maga erről nem is tud. Remélem úgy is lesz.


"Shall I see, shall I disagree,
All In The Name of Tragedy"

1 megjegyzés:

Alec Warren írta...

Azzal remélem tisztában vagy ifjú Dorian, hogy azok a falak, amiket te épitettél, azok olyanok mint a dominók... egymás után dőlnek majd le... De most a legfontosabb dőlt le... és ennek részben örülök, mert igy felfogtad azt amit már magyaráztam nagyon sokszor, hogy igen 1 év 2 hónap is átvészelhető igy...sőt több is :)